FALIMENTUL zilei în navigația mondială. Coronavirusul i-a fost fatal!

3726
FALIMENTUL zilei în navigația mondială. Coronavirusul i-a fost fatal! - faliment-1583163546.jpg
O companie care operează un vas de croazieră-restaurant din orașul japonez Kobe s-a declarat, astăzi, în faliment, în urma impactului epidemiei de coronavirus care a provocat din ianuarie numeroase anulări ale rezervărilor, de teama noului virus, relatează agenția EFE, consultată de Agerpres.

Este vorba de primul faliment al unui operator de croaziere din cauza coronavirusului raportat în Japonia, după ce agenția Luminous Cruising a acumulat o datorie de 1,24 miliarde de yeni (10 milioane de euro), potrivit cifrelor publicate de agenția de știri Kyodo.

Compania opera vasul Luminous Kobe 2, una din navele de croazieră-restaurant cele mai mari din Japonia cu o capacitate de 1.000 de pasageri care oferea plimbări diurne și nocturne în jurul portului Kobe cu vederi superbe de pe mare asupra orașului nipon.

Noul coronavirus COVID-19 a fost picătura care a umplut paharul pentru Luminous Cruising, deja afectată de creșterea prețurilor la combustibil și anulările determinate de o serie de dezastre naturale care au afectat arhipelagul din 2018, precum seismele și taifunurile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.212 secunde