Femei tâlhărite în Constanța, chiar și în curtea Spitalului Județean

497
1
Femei tâlhărite în Constanța, chiar și în curtea Spitalului Județean - femeitalharite-1509384299.jpg

Articole de la același autor

Nu există săptămână în municipiul Constanța în care să nu fie înregistrată câte o plângere de tâlhărie, în ultima perioadă tot mai multe femei căzând victime minorilor. De această dată, vorbim despre trei minori, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, care au tâlhărit, la sfârșitul week-end-ului, o femeie în vârstă de 73 de ani. Victima se plimba pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Constanța, în momentul în care a fost atacată de cei trei minori, care au reușit să-i fure femeii portofelul.
 
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe unul dintre minori, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. Ibram Iașar urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 


De asemenea, o femeie, în vârstă de 64 de ani, care se afla în curtea Spitalului Județean Constanța, a fost atacată de un bărbat, în vârstă de 44 de ani. Aurel Sava a smuls poșeta femeii și s-a făcut nevăzut. Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.


Comentează știrea

SRI
31 octombrie 2017
LATUL

Prinsi si impuscati din greseala fireste astfel nu se mai poate ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7489 secunde