Femeie lăsată fără portofelul cu bani, carduri şi acte, chiar în biserica Adormirea Maicii Domnului din Constanţa!

795
Femeie lăsată fără portofelul cu bani, carduri şi acte, chiar în biserica Adormirea Maicii Domnului din Constanţa! - xfemeielasata-1677157666.jpeg

Articole de la același autor

Greu de crezut, dar cazuri de acest gen se întâmplă frecvent. Ne referim la furturile care au loc în interiorul bisericilor. Unii hoţi sustrag bani din lăcaşul de cult, alţii de la credincioşii care se roagă. Şi dacă vă gândeaţi că la Constanţa hoţii sunt evlavioşi şi ocolesc Casa Domnului să ştiţi că vă înşelaţi. Pot confirma poliţiştii locali din Constanţa care, miercuri, au fost alertaţi să intervină de urgenţă. O femeie le-a cerut ajutorul, pentru că în timp ce se afla în biserica Adormirea Maicii Domnului, din zona Tomis Mall, i-a fost furat un portofel în care avea mai multe carduri bancare, acte și bani.


Un echipaj al poliției locale s-a deplasat la fața locului, iar persoana vătămată, împreună cu reprezentanții lăcașului de cult, le-au furnizat oamenilor legii date și informații pentru identificarea făptuitorului.


După aproximativ două ore, în zona parcului Tomis 2, polițiștii locali au observat un bărbat care corespundea semnalmentelor persoanei care a sustras portofelul din Biserica Adormirea Maicii Domnului.


În cauză au fost întocmite actele procedurale în vederea predării acestuia către lucrătorii Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.


„Facem un apel către constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte ansociale ce țin de domeniul menținerii ordinii și liniștii publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]. Numai împreună putem crea un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, le transmit poliţiştii din Constanţa, cetăţenilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4235 secunde