LIVETEXT, declaraţii importante / Ce a făcut Poliţia Locală Constanţa, în 2022: "Am atins toate obiectivele propuse"

436
1
LIVETEXT, declaraţii importante / Ce a făcut Poliţia Locală Constanţa, în 2022:

Articole de la același autor

UPDATE - Ionuţ Dumitru, director Poliția Locală: "Bilanțul nostru în întregime este postat și pe site-ul primăriei. În anul 2022 polițiștii locali au acționat așa cum trebuie. Am atins toate obiectivele propuse. Am avut activități de management, domenii activități comerciale și așa mai departe. Ne-am ocupat și de fluidizarea traficului rutier. Am desfășurat activități de educație rutieră. Am îndemnat la conducerea preventivă. Am adaptat dispozitivul cu atribuții pe toate drumurile publice ale județului Constanța. Am avut activitățile prin care am asigurat pregătirea profesională a întregului personal al nostru. În scopul dezvoltării carierei au participat foarte mulți candidați la obiectivul formării carierei. Am avut în vedere curățenia localității. Ne-am ocupat de disciplina în construcții și în activitatea comercială. Am avut în grijă pe parcursul verii curățenia stațiunii Mamaia. Au fost executate activități de asigurare a ordinii și liniștii publice. Am avut 181 de polițiști locali, iar în 2021 am avut 211 politisti locali"


În anul 2022 au fost aplicate 61322 de sancțiuni în valoare de aproximativ 2 de milioane de lei.


Reclamații la adresa polițiștilor locali au existat. Au fost date și soluții. Este de menționat faptul ca reclamațiile sunt în scădere.


Legea în situația din parcarea de la Carrefour nu a fost încălcată.


"Este un incident regretabil. Ancheta noastră nu este finalizată. Tot incidentul este analizat. Dacă se va constata că acel polițist local a încălcat legea va plăti. În privința taxei de ridicare nu pot să emit un punct de vedere. Este o măsură luată de Primărie. Există o societate care gestionează aceste lucruri.

Felicia Ovanesian: "Juridic și legal suma aceea este echivalentul prestației societății comerciale care a ridicat masina. Ei ar trebui să restituie această sumă. Toate aceste sume reprezintă bani publici. Aceștia nu pot fi restituiți. Vă promit că îmi voi exprima opinia cu privire la acest polițist local dupa anchetă.

Felicia Ovanesian: "Atitudinea polițistului trebuie să fie indiferentă față de orice cetățean. Eu nu pot să zic nimic până nu se încheie ancheta internă. O să vă spun părerea mea după ce se încheie această cercetare disciplinară"


"Polițistul local desfășoară activități de birou până când se va încheia ancheta internă. Nu există normă la amenzi. Nu știu câte dosare avem în instanță. Noi depindem de serviciul juridic din cadrul primăriei. Ei știu aceste date"

" Au fost polițiști în 2022 care au optat pentru o altă carieră. Și-au părăsit Poliția Locală. S-au îndreptat către jandarmerie sau poliția națională. Sau au fost lucrători care au plecat la condiții mai bune de muncă. Noi am scos la concurs 15 posturi pe care le am și ocupat în 2022"


Felicia Ovanesian: "La începutul anului 2024 putem începe executarea la spitalul de oncologie și cardiologie. În estimarea domnului primar proiectarea va dura aproximativ un an de zile. Termenul limita al finalizării lucrărilor este iunie 2026"


xxx


Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și administratorul public al orașului, Felicia Ovanesian, organizează, în aceste momente, o conferință de presă.  


Subiectul conferinței îl constituie activitățile Direcției Generale Poliția Locală Constanța, dar vor fi abordate și alte teme de interes.


Comentează știrea

Popescu Ion
13 ianuarie 2023
Ghita Pristanda si Pena Corcodușa

Acest Ghiță Pristanda al Constantei si valetul de curte al primarului ,ar fi trebuit sa-si prezinte public demisia ,iar Pena Corcodușa sa anunte desfiintarea Militiei Locale( ca sa fie denumita Politie ai nevoie de personal școlit si pregatit nu de australopiteci ). Câte masini parcate aiurea au fost ridicate in C-ta? Cel mai bun exemplu , str.Lahovari, str .Calarasi sau Str General Manu langa CAS. De câte ori a trecut Militia Locala al lui Ghită Pristanda pe acolo? Câte masini sunt parcate neregulamentar sau câti soferi circula pe contrasens ? PS. De abia astept urmatoarele alegeri cand PNL ul va fi aruncat la lada de gunoi a istoriei iar gasca lui Chitac va face rocada cu gasca lui Mazare prin penitenciarele Romaniei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4004 secunde