Fostul viceprimar din Tuzla, Marian Sărăcilă, nu s-a prezentat la Poliție

391
1
Fostul viceprimar al localității Tuzla, Marian Sărăcilă, nu s-a prezentat, ieri, la sediul Poliției Constanța, unde ar fi trebuit să fie audiat cu privire la implicarea într-un scandal petrecut duminică după-amiază, pe DN 39, în dreptul aerodromului din comună.

În schimb, potrivit reprezentanților Inspec-toratului Județean de Poliție Constanța, în locul fostului edil s-au prezentat fiica și ginerele acestuia, care au motivat absența bărbatului prin faptul că se află internat într-un spital din București. În consecință, polițiștii au amânat audierea lui pentru astăzi.

Reamintim că Marian Sărăcilă este suspectat că ar fi fost implicat, duminică după-amiază, într-un scandal cu un grup de motocicliști. În urma unei șicanări în trafic, fostul viceprimar ar fi tras pe dreapta și și-ar fi chemat în ajutor fiul, Doru Sărăcilă, care a sosit împreună cu câțiva prieteni și i-ar fi luat la bătaie pe motocicliști, unul dintre ei ajungând la spital. 

Comentează știrea

DS
3 octombrie 2012
ERA DE ASTEPTAT

la care politie sa se prezinte?la acea cu care face sprituri sau la cea care le-a dat terenuri?cazul trebuie condus de domnul Burlacu care sigur nu are treaba cu acest Saracila ceilalti...........?

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : CARTIERELE TERORII
Pagina a fost generata in 0.3142 secunde