FOTO. Haine, încălţăminte şi parfumuri, „de firmă”, confiscate de poliţiştii de la P.T.F. Negru Vodă

312

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit, într-un autovehicul, articole vestimentare, încălțăminte și parfumuri în valoare de peste 100.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


„În data de 09.10.2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autovehicul în care se aflau trei persoane, cetățeni români. Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele acestora, 362 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute”, transmite Poliţia.


Persoanele în cauză au precizat că au achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.


Produsele, în valoare de aproximativ 108.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4774 secunde