Percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

287
Percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări - mascaticase13politistirutieradou-1686724014.jpg
Poliţiştii de frontieră din Botoşani au efectuat cinci percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, în urma acestor percheziţii, au fost descoperite aproximativ 1.900 de pachete ţigări, în valoare de peste 22.800 de lei, precum şi staţii de emisie recepţie, dar şi suma de 11.000 lei.

Ancheta s-a desfăşurat împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

"În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit şi ridicat în vederea confiscării cantitatea totală de 1839 pachete cu ţigări, staţii de emisie recepţie, precum şi suma de 11.000 lei. Ţigaretele au fost descoperite în casa unui botoşănean, în cutii ce se aflau în una dintre camere, fără a fi disimulate în vreun fel. Ţigările, în valoare de peste 22.800 de lei (aproximativ 5.000 de euro) au fost ridicate în vederea confiscării şi transportate la sediul Poli?iei de Frontieră pentru continuarea cercetărilor", a precizat oficialul STPF.

În acest caz, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7246 secunde