Percheziţii într-un dosar de trafic de droguri! Ce au descoperit poliţiştii în urma descinderilor

207
Percheziţii într-un dosar de trafic de droguri! Ce au descoperit poliţiştii în urma descinderilor - politia-romana-1682317728.jpeg
La data de 24 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și brigăzilor de combatere a criminalității organizate Ploiești și Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în județele Dâmbovița și Timiș, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept.



Astfel, în urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat o armă, ce urmează a fi expertizată, mai multe elemente de muniție, o sabie, o baionetă, mai multe carduri bancare, un permis de conducere susceptibil a fi fals, 9 telefoane, un cântar de precizie și 1.600 de lei.


În cauză, s-a reținut faptul că, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, mai multe persoane, o parte aflate în executarea unor pedepse privative de libertate, ar fi efectuat acte de preparare, confecționare, achiziționare, transport, introducere, prin disimularea prin impregnare în hârtie și materiale textile, și comercializare, în unitățile de detenție a unor cantități de droguri de risc și mare risc.

Sunt puse în aplicare 9 mandate de aducere, audierile urmând a fi realizate la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița.




foto: Politia Romana



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4135 secunde