Prins cu DROGURI, LA CONSTANȚA, ÎNTR-O ZONĂ PLINĂ DE COPII ȘI TINERI!

344
Prins cu DROGURI, LA CONSTANȚA, ÎNTR-O ZONĂ PLINĂ DE COPII ȘI TINERI! - prins-cu-droguri-1682145875.jpg

Articole de la același autor

Ieri seară, în jurul orei 18:30, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și liniștii publice, au depistat în zona Park City Mall o persoană care avea asupra sa substanțe interzise.

Oamenii legii au observat o persoană de sex masculin în timp ce alerga dezorientată și părea suspectă prin comportament. După interceptarea și legitimarea acestei persoane a fost efectuat controlul corporal în urma căruia a fost găsit un pachet ce conținea o materie vegetală uscată, de culoare verde, cu miros înțepător, sub formă de muguri, susceptibilă de a avea efect psihoactiv-psihotrop.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul DGPL Constanța pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituției abilitate pentru luarea măsurilor legale.

"Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]", transmit autoritățile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5208 secunde