Mascaţii au descins la Constanţa! Suspiciuni de practicare a prostituţiei, în apartamente închiriate

344
Mascaţii au descins la Constanţa! Suspiciuni de practicare a prostituţiei, în apartamente închiriate - x-mascatii-au-descins-1683885968.jpeg
La data de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au efectuat 19 percheziții domiciliare, în județele Constanța și Tulcea, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.


În urma perchezițiilor efectuate, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost conduse 20 de persoane, şapte dintre acestea fiind bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.


Astfel, începând cu anul 2018 și până în prezent, acestea ar fi determinat sau înlesnit practicarea prostituţiei ori ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei, de către mai multe persoane, în apartamente închiriate în municipiile Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava.


În urma perchezițiilor, au fost descoperite bani şi bunuri, printre care enumerăm: 14.000 de lei, 3.800 de euro, 500 de dolari, carduri bancare, telefoane mobile, cartele SIM, o armă de tip airsoft, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie și au fost indisponibilizate patru autoturisme.


Astfel, şase bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Astăzi, aceștiavor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri legale.
Alte trei persoane sunt, de asemenea, cercetate în acest dosar, una fiind încarcerată în Penitenciarul Poarta albă, iar celelalte două sustrăgându-se cercetărilor.


Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și U.T.A.I. Constanța.
La acțiune au participat și polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliția Municipiului Constanța, Poliția Orașului Năvodari, Poliția Orașului Ovidiu, Secția 4 Poliție Rurală Medgidia, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4972 secunde