Percheziții într-un dosar penal de furt calificat comis la Constanța

262
Percheziții într-un dosar penal de furt calificat comis la Constanța - img-1682607229.jpg

Articole de la același autor

La data de 26 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au efectuat 3 percheziții domiciliare în județul Galați, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.


La data de 21 noiembrie 2022, persoanele în cauză, două femei, de 27 de ani, respectiv 32 de ani, și un bărbat, de 37 de ani, ar fi sustras 70.000 de lei, din locuința persoanei vătămate, un bărbat din municipiul Constanța.


Ca urmare a cercetărilor efectuate în dosar, la data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au efectuat 3 percheziții domiciliare în județul Galați, la locuințele celor 3 persoane.


Cu această ocazie, au fost găsite și ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că femeia, de 32 de ani, era urmărită național, pe numele ei fiind emis, de Tribunalul Constanța, Judecătoria Brăila și Judecătoria Ploiești, 3 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, furt și tâlhărie calificată.
Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat femeia, de 27 de ani, era urmărită național, pe numele ei fiind emis de Tribunalul Constanța, mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.


Bărbatul de 37 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore.


Cele trei persoane au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, joi fiind prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5031 secunde