GEST ȘOCANT! Mama unui copil de doi ani s-a aruncat de la fereastra locuinței

2317
GEST ȘOCANT! Mama unui copil de doi ani s-a aruncat de la fereastra locuinței - etaj-1665413246.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 34 de ani din Moreni, Dâmbovița, mama unui copil de doi ani, este în stare critică după ce s-a prăbuşit în gol, luni dimineaţă, de la fereastra locuinței sale, aflată la etajul doi, potrivit Stirilleprotv


Rudele povestesc că tânăra ar fi încercat să îşi ia zilele pentru că era măcinată de o problemă de la serviciu şi se temea că ar putea fi dată afară. Femeia a trecut printr-o perioadă grea: în ultimul an își pierduse ambii părinți.

Dramatica întâmplare a avut loc în jurul orei opt dimineaţa.

Andreea Florea, martor: Am auzit nişte ţipete şi am mers acolo şi am găsit-o întinsă pe jos. Am sunat la salvare. Un domn ţipa foarte tare: săriţi şi ajutaţi-mă!

Femeia locuia în acelaşi apartament cu socrii ei care care povestesc că, recent, ea era foarte frământată de o problemă de serviciu.

Sofia Duță, soacra victimei: A avut un accident cu niște oameni acolo şi ea a zis că ea e vinovată, aşa se considera. A zis că pleacă să bea ceaiul, s-a dus în dormitor, m-am dus după ea.

Soţul victimei spune că femeia încă nu-și revenise după moartea părinților ei, iar incidentul de la serviciu i-a agravat starea emoțională: tânăra era responsabilă cu protecția muncii, iar accidentul de muncă petrecut în fabrică ar fi stresat-o peste măsură.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7789 secunde