IMAGINI SPECTACULOASE / Accidentul groaznic de pe Soveja a băgat trei tineri în spital

3225
Trei tineri au ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier, petrecut ieri dimineață, pe strada Soveja din Constanța. În jurul orei 10.30, un apel la Serviciul Unic de Urgență 112 a alertat autoritățile. Martorii au cerut ajutorul, spunând că un Opel Vectra s-a răsturnat, în dreptul Palatului Copilului, cu trei persoane înăuntru.
Imediat, zona a fost împânzită: polițiștii rutieri, trei ambulanțe și echipajele de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. În timp ce medicii și pompierii se străduiau să scoată victimele din autoturism, oamenii legii au stabilit în ce împrejurări s-a petrecut accidentul. Astfel, responsabil pentru producerea evenimentului ar fi Kenan Batman, de 33 de ani, care se afla la volanul unui Audi și rula pe strada Soveja, înspre bulevardul Al. Lăpușneanu. El nu s-a asigurat în momentul în care a schimbat banda de mers și a acroșat Opelul Vectra, la volanul căruia era Denis Ramazan, însoțit de Ionuț Cristian Tase și Tobias Manolache, toți trei de 20 de ani. Opelul a fost proiectat în bordura de pe sensul opus de mers, după care s-a răsturnat. Martorii susțin că incidentul a fost urmare a unei "șicanări" în trafic.
Victimele au fost transportate la spital, medicii stabilind că cei trei tineri au suferit politraumatisme. Denis Ramazan a rămas internat pe Secția de Chirurgie Plastică, amicul său, Ionuț Cristian Tase la Ortopedie, în vreme ce al treilea ocupant al mașinii, Tobias Manolache este tratat ambulatoriu.
Cât îl privește pe șoferul considerat responsabil, el este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Pieton lovit pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.498 secunde