Împușcături într-o școală din Constanța. Pistolul, adus de un elev

857
3
Împușcături într-o școală din Constanța. Pistolul, adus de un elev - pistolscoala-1431153419.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 3 au fost sesizați de conducerea Liceului de Telecomunicații, cu privire la faptul că un elev a venit la școală cu un pistol.


La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, identificând elevul de clasa a XII-a, în vârstă de 18 ani, asupra sa fiind găsit un pistol de jucărie, cu bile din plastic. Se pare că acesta a tras înspre un coleg, care nu a fost rănit.


Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului, urmând a fi luate măsuri legale în consecință.



Comentează știrea

prof
9 mai 2015
penibil

hai ma sunteti penibili.. o sa chemati politia si cand o sa prindeti un elev cu prastie cu scoabe sau tub cu cornete :)) ne naiba nu va mai faceti bine!

rodica
9 mai 2015
proiect

Tu trebuie să îți cultivi o atitudine de așteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalți oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ismail / brussel
10 mai 2015
ancepultu

Ma asteptam la un stundent emigrant ? Probabil ca emigrantul " se juca dea pistolaru " dar haa ha ha romanu da precum porcul la pascut antre oi haaa ha da 2015 cine stie si alta suprize ? An anglia hai nebynia lui thailes ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6149 secunde