Informația zilei de la ministrul Apărării Naţionale! Ce se va întâmpla în curând ÎN ARMATA ROMÂNĂ!

13298
1
Informația zilei de la ministrul Apărării Naţionale! Ce se va întâmpla în curând ÎN ARMATA ROMÂNĂ! - militari1570089441-1648725814.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a declarat joi, la Cluj, că ministerul său urmează să publice un proiect de lege care prevede două tipuri de voluntariat pentru militari, cei care vor fi voluntari în rezervă şi cei care vor efectua voluntar stagiul militar.

"Sunt bucuros să lansăm în această perioadă şi în viitor câteva oferte pentru a aduce voluntari în Armata Română, în două variante, atât voluntari în rezervă, cât şi stagiul militar voluntar. Va apărea într-o lege pe care o vom publica foarte repede. Vom încerca prin aceasta să înnoim, să aducem oameni tineri în armată şi cred că devine atractivă cariera de militar", a explicat Vasile Dîncu.

Ministrul Apărării Naţionale a participat, joi, la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie "Gemina" din Cluj-Napoca, la ceremonia de predare-primire a comenzii diviziei şi la ceremonia de trecere în rezervă a generalului-maior Dorin Blaiu, care a asigurat comanda.

De asemenea, Vasile Dîncu a participat, joi, la Aeroportul Internaţional "Avram Iancu", la Conferinţa internaţională "Aviation-Event 2022 CLJ", unul dintre cele mai importante evenimente ale aviaţiei europene, desfăşurat în premieră în România şi în Europa de Est.

Comentează știrea

Un roman platitor de taxe
3 aprilie 2022
banii din buget aruncati pe geam

Dincolo de proiectul amintit in articol, ministrul apararii, impreuna cu membrii CSAT, ar trebui sa caste bine ochii ce se intampla in jurul tarii si sa urmeze exemplul Ucrainei, vis a vis de adevarata reforma din armata, facuta incepand cu 2015 ,dupa anexarea Crimeei... reforma de la zero, asta trebuie si la noi,caci actuala armata nu primeste nota de trecere la nici un capitol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.305 secunde