Întunericul nu le-a fost aliat. Cinci migranți din Orientul Mijlociu, depistați de polițiști

122

Articole de la același autor

Câțiva migranți din Orientul Mijlociu au crezut că întunericul îi va pune la adăpost și astfel vor reuși să treacă neobservați în România, din Bulgaria, și de aici în alte țări din vestul Europei. Aparatura polițiștilor de frontieră le-au dat însă planurile peste cap.
Marți, în jurul orei 20.25, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Negru Vodă au observat prin sistemul optronic de supraveghere un grup format din cinci bărbați care se deplasa pe jos, dinspre Bulgaria spre România, pe la frontiera verde. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care i-a reținut și i-a condus pe aceștia la sediul SPF Negru Vodă pentru cercetări.
În urma verificărilor a rezultat faptul că persoanele depistate, cu vârste între 15 și 45 ani, sunt de cetățenie irakiană, afgană și iraniană și au încercat să intre ilegal în România cu intenția de a ajunge în țări din spațiul Schengen.
Polițiștii de frontieră le-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de "intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat".
Grupul de migranți va fi predat la finalizarea cercetărilor autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4932 secunde