Jandarmi disponibilizați până și la Centrala Nucleară de la Cernavodă

1049

Articole recomandate

Procesul disponibilizărilor din Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța se apropie de final. Pe parcursul săptămânii trecute, a fost organizat un nou concurs pentru ocuparea a opt posturi care rămăseseră vacante în urma demisiilor sau pensionărilor. În urma examinării, ele au fost ocupate.
"În prezent, 51 de subofițeri și un maistru militar (subofițer pe segmentul tehnic) sunt puși la dispoziție timp de 90 de zile deoarece au picat la proba interviului. Din cei 51, numai trei au șansa să rămână angajați la IJJ Constanța, dacă reușesc să obțină note de trecere. În final, 48 de subofițeri și un maistru militar vor părăsi Jandarmeria Română", a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Constanța, maior Sorin Trancă.
De precizat este faptul că, de la începutul anului, 27 de jandarmi au părăsit sistemul, 19 prin demisie, șase prin pensionare și doi au decedat.
De asemenea, la Unitatea Specială 72 Jandarmi Pază și Protecție Instituțională Cernavodă au fost disponibilizați 13 militari și opt angajați din personalul civil. Potrivit datelor venite, inițial, de la MAI, 26 de angajați trebuiau să dispară din sistem, numai că cinci dintre ei și-au dat demisia înainte de a fi desfășurat concursul.
Până și la Centrala Nucleară de la Cernavodă a fost redus numărul jandarmilor care asigură paza.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Iunie 2011
Stire din Economie : Cutremur la Garda Financiară
Pagina a fost generata in 0.8957 secunde