Jefuit de cel mai bun prieten

790
Un bărbat din Cernavodă a sesizat Poliția din localitate că în noaptea de sâmbătă spre duminică cineva i-a furat din casă 100 de euro și 1.200 de lei, fără a bănui că cel care l-a jefuit este chiar prietenul lui.
Polițiștii spun că, duminică dimineață, în jurul orei 10, au fost sesizați de către Marian Florea, din Cernavodă, că pe timpul nopții persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 100 euro și 1.200 lei.
Victima a povestit că în acea seară a petrecut împreună cu prietenii săi la el acasă, consumând alcool, însă petrecerea s-a încheiat în jurul orei 20, când a trebuit să plece până în localitatea Rasova.
Marian Florea a indicat faptul că dintr-o noptieră din dormitor i s-a sustras suma de 100 euro și 1.200 lei, în locuință nefiind constatate urme de răvășire a bunurilor.
După ce și-a dat seama că a fost jefuit, bărbatul a anunțat poliția și pe prietenii săi cu care chefuise o seară în urmă, care au venit imediat la fața locului.
Polițiștii au intrat la bănuieli că cineva cunoscut ar fi comis furtul și i-a luat la percheziție pe toți cei prezenți în casă. Nu mică le-a fost mirarea când oamenii legii au găsit asupra unuia dintre prietenii săi toți banii reclamați ca dispăruți.
Astfel, în urma investigațiilor efectuate a fost identificat ca suspect de comiterea furtului Daniel Coman, de 30 de ani, din Cernavodă, prieten cu partea vătămată și participant la petrecerea de la locuința acestuia, care, în timpul cercetărilor, se afla la locul faptei și asupra căruia a fost identificată suma sustrasă. Polițiștii spun că după ce s-a încheiat petrecerea, suspectul s-a întors la locuința victimei care era plecată și, profitând că un geam era deschis, a intrat în casă și a furat banii.
Daniel Coman este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Pe lângă faptul că riscă ani buni de închisoa-re, cel mai probabil, bărbatul a rămas și fără prieteni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Comentarii : Gone in 30 seconds
Pagina a fost generata in 0.1825 secunde