Lipsă de civilizaţie, pe străzile din Constanţa. Controale de amploare şi amenzi drastice

249
Lipsă de civilizaţie, pe străzile din Constanţa. Controale de amploare şi amenzi drastice - xlipsadecivilizatie-1654859809.jpg
Zilele acestea, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa au desfăşurat o acţiune privind menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza municipiului Constanţa. Au fost verificate, în scopul asigurării unui climat civilizat mai multe zone de interes public din cartierele Palas, Brătianu, Baba Novac, Compozitorilor, CET, Anda, KM 4-5, Medeea, KM 5, KM 4, Viile Noi, Poarta 6 şi Abator.

Au fost legitimate 162 de persoane şi aplicate 148 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 46.440 lei.

Cele mai multe abateri au vizat aruncarea de ambalaje şi gunoi pe domeniul public, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public sau depozitarea de bunuri pe domeniul public.

Prinşi fără bilet în autobuze

De asemenea, poliţiştii locali împreună cu angajaţi CT BUS au identificat în mijloacele de transport în comun 27 de persoane care nu deţineau un titlu de călătorie valabil.

Direcţia Generală Poliţia Locală atrage atenţia că astfel de acţiuni au loc în mod constant, în scopul prevenirii şi combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

„Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau la adresa de e-mail [email protected]”, este apelul autorităţilor din Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5818 secunde