Mafia lemnului loveşte din nou: Camere de supraveghere distruse pe drumurile forestiere

162
Mafia lemnului loveşte din nou: Camere de supraveghere distruse pe drumurile forestiere - lemn-1653403382.jpg

Articole de la același autor

Mafia lemnului acţionează ca la carte în pădurile din centrul şi nordul ţării fără ca autorităţile să intervină, Potrivit Antena3.ro


Mai multe camere de supraveghere de pe drumurile forestiere din Mureş au fost distruse sau furate de bărbaţi mascaţi, care încearcă să scoată camioane pline cu lemn fără să fie observaţi.

Ca să nu fie identificaţi uşor, hoţii au purtat cagule şi mănuşi de protecţie. S-au căţărat pe stâlpii de înaltă tensiune şi au smuls camerele de supraveghere iar în unele situaţii au aruncat cu vopsea pe camere după care le-au furat.

După acest incident, reprezentanții de la Direcția Silvică Mureș au cerut ajutorul Poliției pentru identificarea hoților care au acționat în zonă.


Camerele furate de hoţi fac parte dintr-un sistem de monitorizare a drumurilor forestiere care urmează să fie extins în viitorul apropiat la nivelul tuturor ocoalelor silvice de stat. Sistemul urmează să monitorizeze în timp real transporturile de lemn și să emită alerte în cazul transporturilor fără avize.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8783 secunde