Ponta: Să avem o legislație care să interzică exportul de lemn neprelucrat

99
Ponta: Să avem o legislație care să interzică exportul de lemn neprelucrat - ponta-1431958145.jpg

Articole de la același autor

Victor Ponta a anunțat că i-a informat pe șefii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea și Călin Popescu Tăriceanu, cu privire la necesitatea adoptării fie a unei ordonanțe de urgență, fie a unui proiect de lege care să vizeze interzicerea exportului de lemn neprelucrat. Potrivit premierului, dacă se va alege varianta adoptării unui proiect de lege, atunci acesta ar urma să fie dezbătut în Parlament în procedură de urgență. "Trebuie să ne mobilizăm să avem o legislație care să interzică exportul de lemn neprelucrat", a declarat Ponta la Senat, după ședința coaliției de guvernare.


Ponta a spus că în timpul ședinței coaliției s-a reiterat dorința de a susține în continuare proiectele "concrete", în special cele economice.


"Am discutat în cadrul coaliției despre faptul că trebuie să ne ducem mai departe toate proiectele economice. Am văzut că cei de la PNL-PDL au primit instrucțiuni să facă moțiuni pentru mass-media, nu pentru oameni. Nu par să fie foarte serioși și atunci noi trebuie să mergem cu proiectele concrete, economice în special, mai departe. Miercuri avem la votul de la Cameră două legi extrem de importante — Codul silvic, unde o să votăm bineînțeles "pentru", și Legea privind insolvența persoanei fizice, la care de asemenea votăm "pentru". Este o formă finalizată de comisie, discutată și care va reprezenta o modernizare importantă a legislației privind insolvența persoanei fizice", a mai adăugat Pontat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2767 secunde