MApN, apel umanitar! Viaţa unui COPIL stă în mâinile noastre! "Lupta cu boala este abia la început. Urmează o perioadă grea"

138928
MApN, apel umanitar! Viaţa unui COPIL stă în mâinile noastre!

Articole de la același autor

Ministerul Apărării Naţionale a postat, în urmă cu puţin timp, un apel umanitar. Este vorba despre fiul unui militar din cadrul Batalionului 812 Infanterie. Cel mic trece prin clipe grele, prilejuite de o boală nemiloasă. După cum bine ştiţi, nu contează suma pe care o putem dona, ci faptul că, punând mână de la mână, putem salva viaţa unui copil care trebuie să se bucure de frumuseţile ce i-au fost puse deoparte. Să nu rămânem indiferenţi!




"Apel umanitar

Unul dintre militarii Batalionului 812 Infanterie, soldat Simion Florin Zbîncă, trece prin clipe grele. Fiul său, Eduard, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică. Lupta cu boala este abia la început. Urmează o perioadă grea, în care Eduard va avea nevoie de sânge, dar și de sprijin financiar.

Cei care doresc să ajute, pot dona orice grupă de sânge, cu mențiunea „pentru Zbîncă Eduard, internat la secția de pediatrie 2 Cluj Napoca”.

De asemenea, pot oferi ajutor financiar la contul în lei deschis la banca Raiffeisen Bank, pe numele Zbîncă Simion RO81RZBR0000060020760621.

Dăruim pentru o șansă la viață. Orice gest mic este un ajutor măreț pentru colegul nostru!

Foto: arhiva personală", este mesajul integral.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3413 secunde