Mașinile înmatriculate în alte state, verificate de Poliția Rutieră. Sute de permise auto reținute!

327
1
Mașinile înmatriculate în alte state, verificate de Poliția Rutieră. Sute de permise auto reținute! - xtraficverificari1-1650355459.jpg

Articole de la același autor

În perioada 13 – 14 aprilie, la nivel național, polițiștii de la rutieră au derulat o acțiune pentru verificarea respectării legislației rutiere de către șoferii autovehiculelor înmatriculate în alte state și de autoplatforme destinate transportului de vehicule. Astfel, au fost verificate 16.196 de autovehicule, dintre care 3.705 autovehicule înmatriculate în alte state și 619 autoplatforme destinate transportului de vehicule. De asemenea, au fost aplicate 9.700 de sancțiuni contravenționale, dintre care 9.386 pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Din totalul acestora, 735 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state și 110 conducătorilor autoplatformelor destinate transportului de vehicule.

Totodată, la nivel național, au fost reținute 891 de permise de conducere, dintre care 63 conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state și 2 conducătorilor de autoplatforme destinate transportului de vehicule.

Tot în cadrul acțiunii, au fost retrase 412 certificate de înmatriculare, dintre care 47 conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state și 9 conducătorilor de autoplatforme destinate transportului de vehicule.

Din totalul certificatelor de înmatriculare retrase, 125 au fost pentru lipsa inspecției tehnice periodice și 50 pentru lipsa asigurării de răspundere civilă auto, pentru pagube produse terților, prin accidente de circulație.

De asemenea, au fost constatate 108 infracțiuni, dintre care 14 săvârșite de către conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Comentează știrea

Constantean
20 aprilie 2022
Mașinile de Ucraina

... le verifica cineva? Amărâții cu Porsche și Lexus sunt exceptați?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4508 secunde