Matteo Politi, condamnat definitiv la închisoare. Ce pedeapsă a primit falsul chirurg ce activa în România

188
Matteo Politi, condamnat definitiv la închisoare. Ce pedeapsă a primit falsul chirurg ce activa în România - untitled-1678882116.jpg
Medicul fals Matteo Politi a fost condamnat, după doar trei termene de judecată, la trei ani și zece luni de închisoare cu executare.Judecătorii de la Curtea de Apel București au anunțat sentința astăzi, după ce au respins apelul medicului fals Matteo Politi și au păstrat decizia Judecătoriei Sector 1.

„În temeiul art.421 pct.1 lit.b) Cod procedură penală respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Politi Matteo împotriva sentinţei penale nr.943 din data de 29.11.2022, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti– Secţia Penală, în dosarul nr. 1702/299/2020. În temeiul art.275 alin(2) Cod procedură penală obligă pe inculpat la plata sumei de 200 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în decizie, potrivit Libertatea.Cazul Matteo Politi a fost descoperit în urmă cu aproape patru ani de zile. Cunoscut sub numele de Matty Mode, acesta a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină.

El a fost depistat de asistente, care și-au dat seama că acesta nu are cum să fie medic, pentru că nu știa nici cum să-și pună mănușile. Procurorii l-au prins, după câteva zile, încercând să fugă din țară prin Vama Curtici, cu trenul.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2062 secunde