Metoda "Accidentul" Octogenar din Constanța, păcălit de escroci. Le-a aruncat, din balcon, 10.000 de lei!

326
Metoda
În ciuda numeroaselor articole de prevenție și a sfaturilor polițiștilor, constănțenii continuă să cadă în plasa escrocilor prin metoda "Accidentul". 


În urmă cu câteva zile, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 84 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelat, în jurul orei 21.45 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care i-a spus că fiul lui a fost implicat


într-un accident rutier. Acesta a cerut o sumă de bani pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă. 


Bătrânul a convenit cu vocea necunoscută să ofere o sumă de bani, ulterior aruncând de la balconul apartamentului suma de 10.000 de lei unui bărbat care aștepta în fața locuinței. 


Tot în urmă cu câteva zile, o femeie a sesizat polițiștii Secției 1, precizând că mama sa, în vârstă de 64 de ani, din Constanța, a fost apelată, în jurul orei 00.30 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei și care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier. 


Ulterior, în discuția telefonică a intervenit o altă voce de bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care a solicitat suma de 30.000 euro pentru a găsi o rezolvare amiabilă a cazului. 


Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și și-a anunțat fiica. Aceasta, ulterior, a anunțat poliția. 


În toate cauzele polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9896 secunde