Militarii de-o șchioapă din Orășelul Piticilor

130

Articole de la același autor

De 1 iunie, Ziua Copilului, sute de micuți din Constanța s-au distrat în Orășelul Copiilor din Parcul Tăbăcărie, la un eveniment organizat de Spitalul Privat Isis. Cei mici au desenat pe asfalt, s-au dat în tobogane viu colorate, au participat la concursuri cu trotinete și biciclete și au asistat la un teatru de păpuși. 

Atracția cea mai mare au fost, însă, cele două humvee-uri aduse de militarii americani de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu. Copilașii s-au urcat la volanul vehiculelor, i-au însoțit pe militari pe platforma pentru arme automate și chiar au probat echi-pamentul de protecție personală, respectiv vestele kevlar de pro-tecție. "Avem două vehicule militare, colegii noștri au adus și vestele kevlar, pe care copiii le-au probat deja și sunt foarte încântați", a spus, zâmbind, sergentul major David Rakes, de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu. De altfel, bărbații pe care duritatea îi definește, prin natura meseriei, au fost înmuiați de râsetele militarilor de-o șchioapă. 

Ziua s-a încheiat, conform tradiției Isis, cu o campanie de ecologizare. 

La eveniment, a participat și viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, care a deschis oficial orășelul de vară al copiilor. 

Petrecerea a continuat, duminică, 2 iunie, cu un cros, la care constănțenii, cu mic și mare, au putut să participe pe role, biciclete, trotinete, skateboard-uri, scutere sau motociclete. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5662 secunde