Ministrul Cătălin Predoiu, prezent la Constanța, a solicitat toleranță zero pentru abaterile din trafic

9270
Ministrul Cătălin Predoiu, prezent la Constanța, a solicitat toleranță zero pentru abaterile din trafic - ministru-rex-1688134120.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 30 iunie, ministrul Cătălin Predoiu și Raed Arafat, șeful DSU, au participat la evenimentul de prezentare a efectivelor și tehnicii structurilor MAI care vor acționa în acest sezon pe litoral pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului și asigurarea climatului de ordine publică. De asemenea, au mai fost prezenți prefectul Silviu Coșa, șeful IPJ Constanța, Adrian Glugă.

Coordonatorul activității de ordine și siguranță de pe litoral din acest sezon, chestorul de poliție Adrian Glugă a anunțat cu acest prilej că un efectiv de 440 de polițiști detașați din țară vor fi prezenți la malul mării pe tot parcursul sezonului estival. Același chestor a mai precizat că proba de foc va avea loc săptămâna viitoare, cu ocazia Festivalului Neversea.

Ministrul Predoiu a îndemnat la respectarea legii și la creșterea încrederii cetățenilor în instituțiile de securitate, solicitând toleranță zero vizavi de abaterile de la regulile de circulație, agresivitatea în trafic, alcoolul și drogurile la volan sau depășirea vitezei: „Nu vreau niciun fel de înțelegere față de acești oameni. Nu trebuie să interveniți numai pentru a sancționa pe cei care încalcă legea, ci și să asigurați libertățile și drepturile celor care o respectă”, a mai ținut să transmită același ministru. Totodată, planificatorii au fost îndemnați să asigure condiții de muncă optime pentru personalul operativ, iar aplicarea riguroasă a legii în cazul abaterilor de la regulile de circulație, consumul de alcool și droguri a fost subliniată.

Prioritățile MAI rămân combaterea traficului de droguri și de persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.54 secunde