Deputatul Stelian Ion, un nou atac la ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu

232
Deputatul Stelian Ion, un nou atac la ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu - stelianioniar-1663352120.jpg
Ori de câte ori are ocazia deputatul USR din Constanţa Stelian Ion critică actualul sistem de justiţie din România şi aruncă tunurile pe ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

În cea mai recentă postare pe pagina sa personală de Facebook, Stelian Ion spune tare şi răspicat de ce ministrul Justiţiei are mari carenţe în a gestiona situaţia.

„Lipsește ceva esențial la proiectele lui Cătălin Predoiu. Lipsește avizul Comisiei de la Veneția, așa cum s-au angajat și Predoiu, și PSD-PNL-UDMR: că vor transmite legile justiției în Parlament însoțite de avizul Comisiei de la Veneția. Un aviz al Comisiei de la Veneția ar pune reflectorul pe toate chestiunile problematice din legile justiției, iar Cătălin Predoiu nu vrea asta. Proiectele lui Predoiu doar cosmetizează legile din vremea lui Dragnea, nu le corectează. Prin strategia ministrului Predoiu, girată de Klaus Iohannis, sacrificăm obiectivul pe termen lung, acela de a avea o justiție mai corectă și mai eficientă, pentru un obiectiv pe termen scurt, profitând de contextul geopolitic, care dă posibilitatea puterii actuale să forțeze lucrurile sperând că reprezentanții CE vor închide ochii cu privire la unele prevederi, că vor fi indulgenți.

Puterea actuală, PSD-PNL-UDMR, are un interes major în zona anchetelor penale și dispozițiile propuse de Predoiu lasă portițe importante de influențare a anchetelor penale”, a transmis Stelian Ion.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7925 secunde