Minor ascuns printre pufuleți, găsit de polițiștii de frontieră! Se încerca scoaterea lui din țară, fără acordul părinților

515
Minor ascuns printre pufuleți, găsit de polițiștii de frontieră! Se încerca scoaterea lui din țară, fără acordul părinților - minor-1712999531.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş II au depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, pe care doi cetăţeni români au încercat să îl scoată fraudulos din ţară, ascuns pe bancheta din spate a unui autoturism, printre saci cu pufuleţi.


''În data de 12.04.2024, în jurul orei 19,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, la volanul unui autoturism înmatriculat în România. În autoturism mai călătorea ca pasager un alt cetăţean român. La controlul de frontieră efectuat asupra autovehiculului, a fost descoperită, ascunsă pe bancheta din spate a autoturismului, sub saci cu pufuleţi, o persoană de sex masculin'', informează sâmbătă Poliţia de Frontieră.


Persoanele au fost conduse la sediul instituţiei pentru efectuarea unor verificări suplimentare.


În cadrul acestora a fost stabilit faptul că persoana descoperită ascunsă este un tânăr în vârstă de 16 ani.


''Însoţitorii acestuia au recurs la această metodă întrucât nu aveau acordul notarial legalizat din partea părinţilor pentru a ieşi cu minorul din ţară şi intenţionau să meargă cu toţii la muncă într-un stat din vestul Europei'', arată sursa citată.


Poliţiştii de frontieră au anunţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, care a preluat minorul şi a anunţat familia acestuia cu privire la situaţie.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.
sursa foto: Poliția de Frontieră


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1844 secunde