MIRCEA BĂSESCU / Tribunalul a amânat pronunțarea privind eliberarea condiționată

133
1
MIRCEA BĂSESCU / Tribunalul a amânat pronunțarea privind eliberarea condiționată - mirceabasescu1-1490178559.jpg

Articole recomandate

Tribunalul Constanța a amânat, miercuri, pentru 29 martie pronunțarea privind contestația formulată de DNA față de decizia Judecătoriei Medgidia de eliberare condiționată a lui Mircea Băsescu, condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, cauză în care sunt implicați membri ai familiei lui Bercea Mondial.


În situația în care judecătorii Tribunalului resping contestația procurorilor anticorupție, Mircea Băsescu va fi eliberat din penitenciar, sentința fiind definitivă.


Mircea Băsescu și Marian Căpățână au fost trimiși în judecată în iunie 2014 de procurorii DNA, pentru trafic de influență și respectiv complicitate la trafic de influență, iar în luna noiembrie a aceluiași an a început derularea procesului. În iunie 2016, ei au fost condamnați la patru ani, respectiv trei ani de închisoare.


Conform avocaților lui Mircea Băsescu, acesta ar putea ieși condiționat din penitenciar, în condițiile în care are vârsta de peste 60 de ani și poate executa o treime din pedeapsa la care a fost condamnat, perioadă din care se scade cea a arestului preventiv și la domiciliu.




Comentează știrea

ZERO.COMENTARIII????
22 martie 2017
KLANUL.BAS. ISI.LICHIDEAZA...FINII

SA LE.IEI.O CARUTA DE BANII MINTINDU I.CA LE.REZOLVI PROBLEMELE...SI.APOI.SAI.BAGI.LA.BULAU.PT.SIMPLUL FAPT CA OAMENII.ASTIA..FINII.SU AU CERUT BANII INAPOI ..ASTA ARATA.FATA ADEVARATA A CLANULUI BASESCU CAT SANT.DE.PARSIVI..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3591 secunde