Motociclistul lăsat infirm de Monica Macovei face primele declarații

2082
Motociclistul lăsat infirm de Monica Macovei face primele declarații - motociclist-1705413234.jpg

Articole de la același autor

Motociclistul accidentat de Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, a oferit primele declarații în legătură cu accidentul în care a fost implicat. Ilie Constantin spune că medicii i-au mărturisit că nu se va mai recupera în totalitate.


La Judecătoria Mangalia a avut loc primul termen în dosarul în care Monica Macovei, fost ministru al Justiției, a fost trimisă în judecată, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Ilie Constantin le-a povestit jurnaliștilor că a trecut printr-o perioadă foarte grea.


„Sufăr și mai am de suferit destul. Din păcate, nu se vor rezolva problemele. Voi rămâne cu urmări grave. A fost greu de tot, nu cred că își poate închipui decât cineva care trece prin așa ceva. Preferam o altă variantă decât să sufăr atât de mult, nu vă spun care. Cred că toată lumea are aceeași părere despre astfel de oameni. Nu am vorbit cu ea până acum. Eu mi-am dat seama ce fel de om din momentul în care am fost accidentat și nici măcar nu a venit să vadă dacă am murit sau mai trăiesc. Nu am avut timp nici să clipesc atunci. În mai puțin de o secundă s-a întâmplat. Nu am niciun mesaj pentru dumneaei, decât să își schimbe caracterul. Medicii mi-au spus că nu mă voi recupera complet niciodată”, a precizat bărbatul, potrivit gandul.ro


Fostul ministru al Justiției este inculpat în acest caz, după ce, la începutul lunii octombrie 2022, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai, accident produs între un autoturism care a intrat pe contrasens și o motocicletă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. La volanul mașinii se afla Monica Macovei. Aceasta a fost testată, rezultând că nu a consumat alcool.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4931 secunde