UPDATE. Monica Macovei, trimisă în judecată / Primul termen a avut loc astăzi la Judecătoria Mangalia

259
UPDATE. Monica Macovei, trimisă în judecată / Primul termen a avut loc astăzi la Judecătoria Mangalia - untitled1668428017-1705403800.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Ședința de judecată a fost amânată pentru data de 13 februarie 2024.


În această dimineaţă, la Judecătoria Mangalia a avut loc primul termen în dosarul în care Monica Macovei, fost ministru al Justiției, a fost trimisă în judecată, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



Decizia Judecătoriei Mangalia va putea fi contestată la instanța superioară.

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în urma accidentului de acum un an din Mangalia, când a intrat pe contrasens şi a lovit un motociclist.

„La data de 27.09.2023, prin rechizitoriul nr. 953/P/2022 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Macovei Monica-luisa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 şi alin. 3 C.p”, au transmis reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

La data de 8 octombrie 2022, Monica Macovei conducea un autoturism pe DN 39, în apropiere de Mangalia, pe podul care duce spre 2 Mai-Vama Veche şi „din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie”.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5788 secunde