„Nașterea Domnului”, sărbătorită în Penitenciarul Poarta Albă

176
„Nașterea Domnului”, sărbătorită în Penitenciarul Poarta Albă - xpenitenciar-1671715595.jpg
Sectorul Reintegrare Socială din cadrul Penitenciarului Constanța-Poarta Albă a organizat în luna decembrie, cu ocazia „Nașterii Domnului- Crăciunul”, un proiect de activitate ce a avut ca scop interacțiunea și intrajutotarea persoanelor custodiate în Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă.

În acest sens, opt persoane private de libertate împreună cu membrii specialiști din cadrul Sectorului Reintegrare Socială, au colindat beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență Poarta Albă și au oferit obiecte confecționate de persoanele private de libertate în cadrul atelierelor ocupaționale. De asemenea, cu această ocazie, au fost derulate activități recreaționale în comun cu benifeciarii centrului. Angajații Sectorului Reintegrare Socială nu au rămas insensibili, cu această ocazie au organizat o strângere de fonduri, din care au fost achiziționate fructe și dulciuri pentru beneficiarii centrului.

Fructificarea acestor demersuri a adus un feed-back pozitiv atât din partea comunității cât și din partea persoanelor private de libertate, care au dat dovadă de implicare afectivă, dovedind solicitudine și respect față de persoanele vulnerabile din comunitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4692 secunde