O nouă serie NEAGRĂ de accidente, în România. Zeci de răniți și morți pe șosele

330
O nouă serie NEAGRĂ de accidente, în România. Zeci de răniți și morți pe șosele - accident-1669103414.jpg

Articole de la același autor

O nouă serie de accidente cumplite pe șoselele din țară. O femeie de 45 de ani din Vaslui a murit după ce a fost călcată de un TIR. Femeia abia ieșise de la muncă. În Harghita, două mașini s-au ciocnit violent, iar cele 6 victime implicate în accident au ajuns la spital. În Giurgiu, doi tineri au fost grav răniți după ce s-au izbit cu mașina de un alt autoturism. Iar în Teleorman, un șofer băut a lovit o mașină a Jandarmeriei, iar pasagerul său a ajuns la spital, potrivit Realitatea


Tragedia din Vaslui a avut loc la scurt timp după ce femeia de 45 de ani și-a terminat programul de noapte la fermă și urma să plece acasă. Martorii spun că aceasta nu ar fi văzut tirul pentru că afară ploua și avea gluga trasă pe cap. Șoferul tirului nu a consumat băuturi alcoolice, dar a suferit un șoc după ce a văzut femeia fără suflare sub roțile camionului. Polițiștii au deschis un dosar penal și cercetează modul în care s-a produs accidentul. Cu puțin timp înainte, femeia se despărțise de soțul ei, iar cele trei fiice au rămas fără mamă.

În Harghita, șase persoane au fost grav rănite după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal. Victimele cu vârstele cuprinse între 20 și 55 de ani au ajuns la spital, iar polițiștii au stabilit că cei doi șoferi nu au consumat băuturi alcoolice. Oamenii legii au deschis acum o anchetă.

Și în Giurgiu, doi tineri de 22 și 24 de ani au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a ajuns în șanț după ce s-au izbit de un alt autoturism din sens opus.

Iar în Teleorman, două accidente au avut loc în mai puțin de două ore. O mașină a Jandarmeriei a fost lovită de un șofer băut în localitatea Poroschia. Ofițerii se întorceau dintr-o misiune. În urma impactului, pasagerul din mașina șoferului beat a ajuns la urgențe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0976 secunde