PARAȘUTIST din Mangalia, DECEDAT după antrenamente. „Drum lin, spre Cer!”

49974
PARAȘUTIST din Mangalia, DECEDAT după antrenamente. „Drum lin, spre Cer!” - xmaistrumort-1670492646.jpg
Maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, parașutist al Forțelor pentru Operațiuni Speciale, s-a stins din viață în mod neașteptat, la finalul executării unor salturi programate. „Parașutist – o viață în slujba patriei! Drum lin, în sus spre Cer, Florin! O veste tristă pentru familia Forțelor pentru Operații Speciale din Armata României. Maistrul militar Ștreangă Florin, încadrat la Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, a plecat dintre noi. Regrete fără margini pentru pierderea camaradului nostru! Suntem cu tot sufletul alături de familia grea încercată și de cei care l-au cunoscut și prețuit!”, este mesajul transmis de Școala de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale.

Parașutistul a suferit un atac de cord; acesta avea 49 de ani, era angajat al Ministerului Apărării Naționale din 1993 și era tatăl a doi copii.

Pentru cei care doresc să își ia rămas bun, o pot face începând de joi, 8 decembrie, la Capela Sfântul Mina din Mangalia. Funerariile vor avea loc vineri, 9 decembrie 2022, la Cimitirul Central din Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.182 secunde