Primarul din Mangalia, Cristian Radu, i-a lămurit pe agenţii economici. „Nu vă lăsaţi manipulaţi”

368
Primarul din Mangalia, Cristian Radu, i-a lămurit pe agenţii economici. „Nu vă lăsaţi manipulaţi” - mangaliaagenti-1667315898.jpg
În ultima perioadă au existat în spaţiul public mai multe opinii despre activitatea agenţilor economici din oraşul Mangalia.

Primarul municipiului de la malul mării, Cristian Radu, a ţinut să le explice acestora că nu sunt puşi în nici un fel de pericol şi le-a spus că în perioada actuală se află în dezbatere un regulament al activităţilor economice din Mangalia.

„În atenția agenților economici din municipiul Mangalia!

În această perioadă, se află în dezbatere publică un regulament al activităților economice care are în vedere doar arterele principale din stațiuni, faleza și Piața Republicii din oraș. Atât! Nicio altă stradă sau zonă din oraș și stațiuni nu sunt afectate de noile reglementări. Așadar, fac un apel la comercianții din Mangalia să nu se mai lase influențați și manipulați de câțiva politruci fără ocupație, care nu știu altceva decât să instige și să umple rețelele de socializare cu știri false. Orice nelămurire aveți, cei care activați în domeniu, vă rog să mă contactați personal pentru a clarifica subiectul. Mulțumesc pentru înțelegere!”, a anunţat Cristian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6605 secunde