Patron trimis în judecată pentru un prejudiciu de 1,5 milioane de euro

1474
Procurorii DNA Constanța au dispus, ieri, trimiterea în judecată, într-un al doilea dosar, a lui Ștefan Caculea, asociat unic și administrator al SC "Nova Euxin Trading" SRL Constanța și al
SC "Step Construct Trans" SRL, pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, în formă continuată.
Anchetatorii spun că, în perioada octombrie 2006 - februarie 2007, în calitate de administrator la SC "Nova Euxin Trading" SRL, iar în perioada iunie - noiembrie 2007, în calitate de administrator la SC "Step Construct Trans" SRL, Ștefan Caculea a omis evidențierea în actele contabile prin alte documente legale, în totalitate, a operațiunilor comerciale efectuate și a veniturilor realizate. Individul a creat astfel un prejudiciu bugetului consolidat al statului de 5.098.989 de lei, echivalentul a 1.480.228 de euro, reprezentând impozit pe profit și TVA.
Precizăm că Ștefan Caculea este trimis pentru a doua oară în judecată pentru evaziune fiscală. În primul dosar, el a fost condamnat definitiv la pedeapsa de șase ani de închisoare.
Magistrații de la Tribunalul Constanța urmează să stabilească primul termen de judecată în acest nou dosar al lui Caculea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7386 secunde