Patru bărbați prinși când furau 1,5 tone de cocs și uree din Portul Constanța

442
Patru bărbați prinși când furau 1,5 tone de cocs și uree din Portul Constanța - 78cfa992669c356f281d2b44226b7be0.jpg
Patru persoane au fost prinse de polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Operative Porturi Maritime (DOPM) Constanța după ce au sustras aproape 1,5 tone de cocs și uree, cu o valoare de aproximativ 2.000 de lei.
În cursul zilei de 4 ianuarie, în jurul orei 18,30, polițiștii de frontieră de la DOPM au oprit în Portul Constanța, pentru control, un autoturism marca Dacia. Oamenii legii aveau informații că cei din mașină transportă fără forme legale o importantă cantitate de cocs.
În urma verificărilor a reieșit că cele trei persoane din mașină, Gheorghe Dan, Gabriel Tudor și Nelu Barbu au sustras aproximativ 600 kilograme de cocs, depozitate în 16 saci, din apropierea rampei de încărcat vagoane a SC "Comvex" pe care intenționau să o valorifice. Drept urmare, cei trei s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În aceeași zi, dar o oră mai târziu, în apropierea porții de acces nr. 6 din Portul Constanța, o echipă operativă din cadrul DOPM a oprit pentru control un alt autoturism marca Dacia, condus de Marin Constantin. După efectuarea controlului au fost depistate aproximativ 800 kg de uree, ascunse în portbagajul și în interiorul autoturismului, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că întreaga cantitate de uree, depozitată în saci, fusese sustrasă din Triajul CFR Mol 5 din Portul Constanța. Pe cale de consecință, oamenii legii au întocmit dosar penal și pe numele lui Marin Constantin, el fiind acuzat de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9721 secunde