Patru migranți sirieni și două călăuze, depistați la graniță

132
Patru migranți sirieni  și două călăuze, depistați la graniță - migrantisicalauze-1381858206.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu autoritățile de frontieră bulgare, au depistat și reținut, în apropierea frontierei de stat de la Ostrov, trei femei și un bărbat care nu își justificau prezența în zonă.

Cu ocazia primelor verificări, oamenii legii au stabilit faptul că cei patru sunt cetățeni sirieni, cu vârste între 39 și 59 de ani, care au trecut, la adăpostul întunericului, frontiera de stat prin "zona verde", cu scopul de a ajunge în Germania.

Cetățenii sirieni le-au declarat polițiștilor de frontieră faptul că urmau să fie preluați în apropierea frontierei de un cetățean bulgar care le-a promis, în schimbul unei sume de bani, că îi va ajuta să fie transportați în Germania. Lucrătorii Gărzii de Coastă au intensificat verificările în zona de competență și au depistat, pe raza localității Almălău, județul Constanța, aflată în apropierea frontierei cu Bulgaria, un Logan cu numere de București, condus de un cetățean român, de 35 de ani, în care se mai afla un cetățean bulgar, în vârstă de 31 de ani, care nu își justificau prezența în zonă. Cei doi bărbați au recunoscut, în timpul audierilor, că urmau să preia grupul de migranți sirieni.

Cetățenii sirieni s-au ales cu dosare penale pentru intrarea în țară prin trecerea ilegală a fron-tierei de stat, iar ceilalți doi bărbați vor fi cercetați pentru trafic de migranți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Afaceri ilegale cu icre de Manciuria
Pagina a fost generata in 1.7249 secunde