Percheziții de amploare. Afacere cu deșeuri neferoase, "stricată" de polițiști

163
Percheziții de amploare. Afacere cu deșeuri neferoase,

Articole recomandate

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea efectuează 4 percheziții domiciliare în județul Vâlcea și Argeș. Obiectul de activitate al societăților era colectarea și comercializarea de deșeurilor neferoase.

"La data de 28 iunie a.c., polițiștii de investigare a criminalități economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, desfășoară 4 percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal în care două persoane sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2010 – 2015, cei în cauză, în calitate de administratori, ar fi înregistrat, în mod fictiv, în evidențele contabile, achiziții de bunuri, deducându-și, în mod ilegal, impozitele față de bugetul de stat. Obiectul de activitate al societăților este colectarea și comercializarea de deșeurilor neferoase.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 500.000 de lei.

La activități au participat și luptătorii ai Serviciului de Acțiuni Speciale, polițiștii Biroului de Investigații Criminale și specialist criminalist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.", se arată în comunicatul Poliției Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3626 secunde