Percheziții la indivizii care au jefuit grădinițele și cofetăriile din Constanța

280
Percheziții la indivizii care au jefuit grădinițele și cofetăriile din Constanța - perchezitiilahoti-1437156133.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Secției 2 Poliție Constanța împreună cu mascații Serviciului pentru Acțiuni Speciale au descins, joi dimineață, la domiciliile unor indivizi suspecți de comiterea unor furturi. Cu noaptea-n cap, oamenii legii i-au luat din așternuturi pe Oltei Osman, de 21 de ani și un adolescent de 15 ani despre care aveau informații că ar fi jefuit o grădiniță situată pe raza Secției 2. Bănuielile anchetatorilor s-au adeverit și în urma perchezițiilor au identificat o parte din bunurile furate. 


De asemenea, oamenii legii au descoperit la locuințele celor doi și alte bunuri furate din altă grădiniță. "Inculpații au pătruns prin forțarea ferestrei în grădinița "Z. H." din municipiul Constanța, strada Delfinului și din interior au sustras produse electronice constând în două televizoare LCD, patru DVD-playere, o combină muzicală și 3 unități PC cu mo-nitoarele aferente, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 10.000 lei. În perioada 03-06.07.2015, au pătruns prin același mod de operare în grădinița "T. D." din municipiul Constanța, strada Delfinului, de unde au sustras produse electronice constând în trei DVD-playere, trei radio-CD, două unități PC cu moni-toarele aferente, cărți pentru copii și un cuptor electric, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 5.000 lei", a declarat procurorul Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Cei doi au fost escortați la sediul secției pentru audieri. Potrivit anchetatorilor, verificările au scos la iveală că adolescentul de 15 ani a dat atacul și la o cofetărie la sfârșitul lunii iunie de unde a furat sucuri și produse de panificație în valoare de 1.000 de lei. Pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Suspecții au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentați magistraților cu pro-punere de arestare preventivă. "Bunurile identificate la domiciliile celor doi au fost predate părților vătămate, prejudiciul cu o valoare totală de 15.000 lei, fiind recuperat în proporție de 80%", a declarat ag. șef adj. Bogdan Păduraru, purtă-torul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4367 secunde