Peste 1 kg de canabis, descoperit în mansarda unei locuinţe cu ajutorul câinelui Athos

263
Peste 1 kg de canabis, descoperit în mansarda unei locuinţe cu ajutorul câinelui Athos - caineathos2-t-1698071726.jpg

Articole de la același autor

O acţiune desfăşurată de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare, a condus la descoperirea unei cantităţi de peste un kg de canabis în mansarda unei locuinţe, controlul fiind derulat la solicitarea BCCO Oradea, a transmis Autoritatea Vamală Română, într-un comunicat de presă.


La acţiunea de control a luat parte şi echipa canină a Biroului Vamal de Frontieră Halmeu. Astfel, în urma semnalizării efectuate de către câinele Athos, a fost descoperită cantitatea de peste un kg de canabis în mansarda casei, în perete, după placa de rigips, respectiv între izolaţia de vată minerală şi cornişa acoperişului, relatează Agerpres.


„Percheziţia domiciliară s-a desfăşurat în urma unei acţiuni a poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare , în vederea prinderii în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracţiunii de trafic de droguri. În cadrul aceleiaşi acţiuni, în urma efectuării unui control asupra habitaclului autoturismului, poliţiştii au descoperit, într-un compartiment ascuns, materie vegetală de culoare verde - olive, susceptibilă a fi din categoria substanţelor psihoactive”, precizează instituţia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7374 secunde