PETARDE ÎN LENJERIA INTIMĂ, la meciul FCV Farul Constanța – CS Universitatea Craiova

416
PETARDE ÎN LENJERIA INTIMĂ, la meciul FCV Farul Constanța – CS Universitatea Craiova - xmecipetarde-1675761306.jpg

Articole de la același autor

Luni, 6 februarie, pe timpul accesului în arena Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, jandarmii Grupării Mobile Constanța și agenții fimei de pază care asigurau măsurile de ordine au depistat în incinta stadionului un tânăr de 22 de ani care avea ascunse în lenjeria intimă un număr de patru petarde.

De asemenea, alți doi tineri de 20, respectiv 21 de ani, au fost depistați având ascunse în compartimente speciale al rucsacului un număr de trei torțe, pe care intenționau să le folosească în incinta stadionul pe timpul desfășurării meciului.

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor de către organele abilitate pentru încălcarea prevederilor Legii 4/ 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive și ale Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive.

„Reamintim suporterilor că, în conformitate cu prevederile Legii 4/ 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, confecţionarea, deţinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 5 ani și dispunerea faţă de învinuit ori inculpat a măsurii de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de la un an la 3 ani”, au transmis reprezentanții Grupării Mobile „Tomis”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7026 secunde