Poliția Port a confiscat 850 litri de motorină găsiți într-o dubiță

3098
Polițiștii constănțeni au confiscat 850 litri de motorină în Portul Constanța, după ce proprietarul mașinii în care a fost descoperit combustibilul nu a putut prezenta actele de proveniență.
Întreaga operațiune a început încă de marți dimineața, la ora 5, când lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Port au fost sesizați că un autovehicul marca Ford Transit de culoare albastră, înmatriculat în Bulgaria, a forțat intrarea în Port, neputând fi oprit de către agenții de pază.
După câteva zeci de minute de căutări, polițiștii au găsit dubița, însă nici urmă de șofer. În mașină se aflau 850 litri de motorină neaccizabilă, folosită în special de navele ce operează în porturi sau pentru lucrări agricole. După mai multe verificări, îngreunate de faptul că autovehiculul era înmatriculat în Bulgaria, s-a stabilit că autovehiculul îi aparține lui Radu Stelian, de 44 de ani, din Agigea, client mai vechi al Poliției Port. Din cercetări a rezultat că bărbatul nu avea documente legale de provenință a cantității de motorină, iar din acest motiv s-a dispus confiscarea întregii cantități și amendarea lui Stelian cu 500 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2169 secunde