Poliția Română, acțiune pentru combaterea traficului de minori! Ce au descoperit oamenii legii

180
Poliția Română, acțiune pentru combaterea traficului de minori! Ce au descoperit oamenii legii - traficminoriradiocraiovaro-1657098676.jpg
Pentru prevenirea și combaterea traficului de minori, Poliția Română a participat la o acțiune europeană, derulată pe parcursul unei săptămâni, în cooperare cu celalte instituții cu atribuții în domeniu. Două persoane au fost arestate, iar șase potențiale victime au fost identificate.

La nivel național, au participat polițiștii specializați în combaterea traficului de persoane din cadrul IGPR – Direcția de Combatere a Criminalității Organizate și structurile teritoriale, alături de reprezentanți ai altor structuri de poliție, precum și ai A.N.I.T.P., I.G.P.F., D.G.A.S.P.C., Jandarmeriei Române și Poliției Locale.

Astfel, au fost efectuate controale, verificări și legitimări, au fost afișate materiale informative și au fost împărțite pliante cu informații cu caracter preventiv în principalele puncte de trecere a frontierei și în diverse localități din țară: 14 puncte de trecere a frontierei, 7 aeroporturi, 13 gări, 10 autogări cu plecări internaționale.

Această mobilizare a implicat și activități operative de verificare a zonelor de prostituție și cerșetorie în 8 județe, intensificarea activităților investigative, verificarea în surse deschise (site-uri internet) și derularea unei acțiuni operative într-un dosar de trafic de minori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5958 secunde