POLIŢIA ROMÂNĂ. Italian bănuit de omor, depistat în ţara noastră! Avea asupra lui un cuţit, posibil arma crimei

383
POLIŢIA ROMÂNĂ. Italian bănuit de omor, depistat în ţara noastră! Avea asupra lui un cuţit, posibil arma crimei - 1677142683big2-1677149184.jpeg

Articole de la același autor

Un italian bănuit de comiterea unei infracţiuni de omor, în ţara de origine, a fost depistat în judeţul Arad, el având asupra lui un cuţit, care este posibila armă a crimei, informează, joi, Poliţia Română.




Conform sursei citate, în baza unei solicitări formulate de autorităţile italiene, a fost desfăşurată o acţiune coordonată de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, iar, în urma cooperării dintre Direcţia de Poliţie Transporturi, prin Secţia Regională de Poliţie Transporturi Timişoara (Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara şi Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Arad) şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad - Serviciul de Investigaţii Criminale, a fost depistat, în judeţul Arad, un cetăţean italian, bănuit de omor, infracţiune comisă în noaptea de 20 spre 21 februarie în ţara de origine.


"Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 20 spre 21 februarie, în urma unui conflict spontan care ar fi avut loc în Pesaro, Italia, bănuitul ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei sale, apoi ar fi părăsit teritoriul Italiei pe direcţia Slovenia - Ungaria - România", arată sursa citată.


Asupra persoanei în cauză au fost descoperite un telefon mobil, ce prezenta urme de culoare brun-roşcat, şi un cuţit, posibil arma crimei, precizează IPJ.


Cetăţeanul italian a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, în baza mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene, fiind dispusă reţinerea sa pentru 24 de ore.


În cursul zilei de joi va fi prezentat unui judecător din cadrul Curţii de Apel Timişoara, cu propunere de arestare provizorie, în vederea extrădării.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.


Schimbul de date şi informaţii cu autorităţile italiene a fost efectuat prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională. 




sursa foto: Poliţia Română


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9811 secunde