Polițist reținut în dosarul produselor de vapat cu droguri. El ambala dulciurile cu produse halucinogene

150
Polițist reținut în dosarul produselor de vapat cu droguri. El ambala dulciurile cu produse halucinogene - vapat-1695221171.jpg
Un poliţist de la IPJ Iaşi a fost reţinut de DIICOT în dosarul care vizează o grupare care comercializa dispozitive de vapat şi dulciuri cu substanțe cu efecte psihoactive. În total, 28 de persoane au fost reţinute în acest dosar, printre care un psiholog și un cetăţean canadian, acționar majoritar al fabricii din judeţul Iaşi.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a anunţat, miercuri, că a fost informat de către DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi că un angajat al instituţiei a fost reținut și a precizat că agentul de poliție a fost pus la dispoziţia instituţiei, urmând ca, în funcţie de evoluţia anchetei, să fie luate și alte măsuri legale.
Reprezentanţii IPJ Iaşi au confirmat faptul că poliţistul reţinut de procurorii DIICOT este implicat în dosarul care vizează o grupare care comercializa dispozitive de vapat şi dulciuri susceptibile de a avea efecte psihoactive. Poliţistul ieşean a fost reţinut după ce a fost audiat la sediul DIICOT Iaşi. El a declarat că lucra la fabrică în timpul liber și se ocupa de ambalarea produselor, fără să știe că ele conțin substanțe periculoase.


„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanţă cu legea. Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege. Susţinem toate activităţile specifice procedurilor penale şi avem ca deziderat funcţionarea sistemului doar cu poliţişti integri şi profesionişti”, se mai arată în comunicatul Poliţiei judeţului Iaşi.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3666 secunde