România și-a aflat pedeapsa din partea UEFA, după incidentele petrecute la meciul cu Kosovo

526
România și-a aflat pedeapsa din partea UEFA, după incidentele petrecute la meciul cu Kosovo - mczoyxnoptzkotlimzgwotlhngu5mtzl-1695220721.jpg
Așa cum era de așteptat, Federația Română de Fotbal a primit atât o sancțiune financiară, cât și una legată de prezența spectatorilor la următorul meci disputat pe teren propriu.
Conform site-ului oficial FRF, cei de la Casa Fotbalului vor trebui să achite o amendă în valoare de 52.000 de euro. În plus, meciul cu Andorra, de pe 15 octombrie, se va disputa în spatele ușilor închise.
Totuși, vestea bună este că pe stadion vor avea acces gratuit copiii sub 14 ani (cu un însoțitor adult la fiecare zece copii), astfel că „Tricolorii" vor avea, până la urmă, parte de sprijinul fanilor pe teren propriu.


Potrivit aceleiași surse, capetele de acuzare au fost: afișarea și scandarea de mesaje politice, comportament rasist al suporterilor, aprinderea de torțe, aruncarea de obiecte pe teren și blocarea zonelor de acces public.


Având în vedere că au fost, în total, 5 capete de acuzare, iar România este recidivistă, se poate considera că măsura UEFA este una blândă.


La meciul de pe Arena Națională, ultrașii "Uniți Sub Tricolor" au afișat un banner cu mesajul "Kosovo e Serbia" și au proliferat scandări similare. Meciul a fost întrerupt aproape 60 de minute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5052 secunde