CUPA DAVIS LA CONSTANŢA / România întâlneşte Taiwan, meci contând pentru Grupa 1 Mondială

1459


Au mai rămas câteva minute până la startul meciului dintre România și Taiwan, meci contând pentru Grupa 1 Mondială din Cupa Davis.


Tribunele încep să se anime, încet, încet. La meci și-a făcut apariția, în urma cu câteva minute, Stere Halep, tatăl Simonei Halep. 


Revenim cu amănunte pe parcursul întregii zile de aici de la Clubul Sportiv IDU.


Primul meci care va deschide ziua va fi cel dintre David Nicholas şi Tseng Chun-Hsin.


UPDATE - În tribune și a facut apariția Andreea Bălan, fosta componenta a trupei Andre și actuala iubita a lui Victor Cornea.


UPDATE - Cei doi jucători se află la încălzire. Câteva momente ne mai despart până la startul primului meci din Cupa Davis.


UPDATE - După primul set, jucătorul din Taiwan îl conduce pe Nicholas David Ionel cu 1-0, acesta câştigând parţiale cu 6-3. 


UPDATE - Setul al doilea a fost câștigat tot de sportivul din Taiwan cu un incredibil 6-0. Astfel meciul s-a încheiat cu 6-3, 6-0 pentru jucătorul din Taiwan. Taiwan conduce cu 1-0 la general. Urmează meciul în care va evolua Marius Copil.


UPDATE - Fanii au afişat un banner pe care scrie: "Simona, te iubim, Pentru noi rămâi nr.1"
UPDATE - Setul al doilea a fost câștigat tot de sportivul din Taiwan cu un incredibil 6-0. Astfel meciul s-a încheiat cu 6-3, 6-0 pentru jucătorul din Taiwan. Taiwan conduce cu 1-0 la general. Urmează meciul în care va evolua Marius Copil.
UPDATE - Marius Copil a pierdut primul set al întâlnirii cu Hsiou  Yu Hsu, scor 6-7. Tenismenul arădean a facut un prim set destul de consistent însă adversarul sau a fost la înălțime.


UPDATE - Marius Copil a pierdut în cele din urma meciul cu adversarul său taiwanez, scor 7-6, 7-5. După prima zi, Taiwan conduce România cu 2 la 0 la general. Mâine primul meci al zilei va fi cel de dublu. Pentru echipa noastră vor evolua Marius Copil și Vlad Cornea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9778 secunde