Polițiștii locali au luat cu asalt piețele constănțene

201

Articole de la același autor

Echipe mixte ale Poliției Locală, ale Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J.) și Jandarmeria Constanța au intervenit zilele trecute în mai multe piețe din Constanța.


Acțiunile au vizat respectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicată privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Cu această ocazie s-a acționat în piețele agroalimentare Brotăcei, Cireșica, Tomis III și Tic-Tac. Ca urmare, oamenii legii au verificat zeci de persoane, au aplicat 27 sancțiuni contravenționale în valoare de 27.500 lei, toate în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 republicată. 


De asemenea, bunurile și produsele perisabile care se comercializau fără autorizație, documente de proveniență sau în condiții igienico-sanitare improprii, au fost confiscate de către autorități, acestea constând în: aproximativ 500 kilograme de fructe și legume. 


Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, acțiuni similare vor avea loc în toată perioada anului 2016, pentru prevenirea și combaterea comerțului stradal neautorizat și a celui ilicit desfășurat atât în perimetrul piețelor constănțene cât și în afara acestora.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6407 secunde